Νυφη

Η ημέρα του γάμου σας, είναι μοναδική!

Στη προετοιμασία για τη πιο ιδιαίτερη στιγμή σας, θέλετε να έχετε τη πιο ξεχωριστή περιποίηση και λαμπερή εμφάνιση. 

Στο Angels Beauty πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι Μία! Ελάτε στο ευχάριστο, και με όλες τις ανέσεις, περιβάλλον μας, για να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές προετοιμασίας με τις φίλες σας, για το πιο ευτυχισμένο γεγονός της ζωής σας!

Νυφικό χτένισμα

Νυφικό χτένισμα από τα πιο έμπειρα χέρια. Η Αδαμαντία Σαλβάνου, θα αναλάβει να δημιουργήσει για εσάς το πιο ξεχωριστό χτένισμα, για να ολοκληρωθεί η νυφική σας εμφάνιση. 

Πλεξίδες με φρέσκα λουλούδια, ανάλαφρες μπούκλες, χτενίσματα για μακριά μαλλιά, elegant χτενίσματα, χαλαροί κότσοι, χαμηλό σινιόν, wavy looks, αλογοουρές, boho chic χτενίσματα. Μπορείτε να επιλέξετε τύπο χτενίσματος μέσα από μια μεγάλη σειρά επιλογών και με εμπειρία και επαγγελματισμό να το προσαρμόσουμε στον ιδιαίτερο χαρακτήρα και το γούστο σας.

Ό,τι σας αρέσει και ό,τι επιθυμείτε στα μαλλιά σας, την ημέρα του γάμου σας, για να αναδείξετε στο 100% τη νυφική σας εμφάνιση! Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε ένα δοκιμαστικό ραντεβού, για το χτένισμά σας! 

beautiful-1846171_640
people-2586426_640

Νυφικό Μακιγιάζ-Μανικιούρ-Πεντικιούρ

Το τέλειο χτένισμα συμπληρώνεται από το τέλειο μακιγιάζ και τα τέλεια νύχια! Η Στεφανία Στεφάνοβα, θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα δημιουργήσει στο καμβά του προσώπου σας, ένα μοναδικό μακιγιάζ, προσαρμοσμένο στο στιλ σας! 

Επαγγελματικό μακιγιάζ, με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, συμβουλές ομορφιάς και προετοιμασία του δέρματός σας, για άψογο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας. 

Με τη σωστή επιλογή χρωματικής παλέτας, θα ταιριάξουμε απόλυτα το χρώμα του δέρματός σας και το μακιγιάζ σας, για να σας χαρίσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μην αμελήσετε ένα καλό nail spa για την ημέρα του γάμου σας! Αφήστε την περιποίηση των νυχιών σας σε χέρια και πόδια, στα έμπειρα χέρια μας. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό massage και κάντε το πιο σταθερό μανικιούρ και πεντικιούρ, για μία ολοκληρωμένη νυφική εμφάνιση. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων βερνικιών, και αφήστε μας να δημιουργήσουμε περίτεχνα σχέδια! 

Ρωτήστε μας για τις νυφικες θεραπείες μαλλιών και προσώπου!

Οι καλύτερες προσφορές νυφικής περιποίησης είναι εδώ:
Νυφικό χτένισμα

Κατάλληλη προετοιμασία των μαλλιών σας, hair spa, και μία μεγάλη σειρά επιλογών σε πρωτότυπα νυφικά χτενίσματα.

Νυφικό Μακιγιάζ

Επαγγελματικό μακιγιάζ, με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, συμβουλές ομορφιάς και προετοιμασία του δέρματός σας, για άψογο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας.

Μανικιούρ-Πεντικιούρ

Nail Spa, και περιποίηση των νυχιών σε χέρια και πόδια. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό massage και κάντε ένα όμορφο μανικιούρ και πεντικιούρ, για μία ολοκληρωμένη νυφική εμφάνιση!